Hej. Raziskala sva se eno amerisko mesto, ki sicer nima neke ekstra znamenitosti, je pa zato bilo obema veliko bolj vsec kot Seattle. Se za ljudi sva najprej mislila, da so bolj normalni, pa so naju kaj hitro prepricali v nasprotno, ko sva sedela v nekem lokalu na pici in je noter vstopil klosar, razbil liter vina, drugi liter pa si skril pod bundo. Nakar se je vnel prepir, kjer ga je en gost hotel pregledati in na glas govoril, da je kradel, ta mu je dajal kontra, kelnarca itak ni upala nic rect, tako da sva samo cakala, kdaj bo ven potegnil se pistolo. Na sreco je gost popustil, kelnarca pa samo staremu lopovu rekla naj zapusti lokal. Epilog: vsi zivi, vsi zdravi, samo pijancek se bolj pijan. :)

Drugace pa je hostel tukaj ful lep in prijeten. Sobo si delima z dvema tujcema, s katerimi pa se nismo spregovorili, tako da niti ne veva od kod sta. Ker si v Portlandu nimas kaj dosti za pocet, sva zvecer ostala v hostlu ter igrala neke vrste ime-priimek v ameriski verziji, nato se poker s spominskimi kartami, ki sem si jih kupila v Seattlu, potem pa se snops. Nekje vmes si je Gregor v seveda skupinski kuhinji skuhal minestro iz konzerve, sama pa sem pojedla jurskov kompot.

To bo zaenkrat vse, ker je internet in racunalnik v hostlu za en drek pa se placati moras 1$ za 16 minut, midva pa sva itak ze zelo na tesno z ameriskimi dolarji. Se cujemo verjetno iz Vancouvra, ce bo cas, drugace pa iz Calgarya, kamor potujeva cez dva dni.

Lep pozdrav

Aja, danes zvecer pa na NBA tekmo. Upam, da bodo res prodajali penaste rokavice. Ha ha.

  • Share/Bookmark