Malo nama primanjkuje casa, zato nisva ravno azurna z novicami, tako da sledi samo kratek pregled v tockah:

1) Na poti na Capilano Bridge smo imeli prometno nesreco. Ce vsi vemo, da je Ciril dedejev brat in tudi vemo, kako vozi deda, se temu ni kaj prevec zacuditi. Je pa res, da se je ena zivcna zenska zaletela njemu v rit, tako da pravzaprav ni bil kriv on. V glavnem vsi zivi, zdravi in celi. Tudi avto.

2) Na poti na Capilano smo se ustavili tudi v delavnici, kjer je delal Ciril vec kot 20 let. Bo vidno na slikah.

3) Capilano je res svojevrstno dozivetje, sploh ko ti Gregor skace po njem.

4) Po obisku Capilana sem si dala duska v downtownu na Water street. Ulica s samimi suvenir shopi. Dolarji so kar kopneli.

5) Drugi dan naju je prvic prebudilo sonce. Tudi Vancouver je veliko lepse mesto, ko je obsijano s soncem. Sploh pogled na morje, zato sva si tudi privoscila izlet s sea busom, ki nama ga je svetovala Elana.

6) Pred tem naju je tudi povabila na lunch. Prvic v zivljenju sem jedla susi. Vsekakor ga bom se veckrat, ker je vse skupaj bilo prav dobro.

7) Zvecer sva obiskala Metropolis at Metrotown. Enega najvecjih nakupovalnih centrov v Kanadi. Glede na to, da sva oba bolj sparovne narava (ok, vsaj Gregor je), nisva sla ravno v vsako trgovino, ampak se tisto, kar sva sla, naju je zdelalo do daske. Ko bi vsaj kaj pametneg se kupla. Bog pozegnaj Europark in teh par trgovinic, ki so tam. Hodila sva okoli 3-4 ure, da sva si ga sploh ogledala. Za crknit!

8 ) Trenutno pisem iz Seattla, kamor naju je pripeljal Greyhoundov avtobus. Od peturne voznje sva vec kot eno uro prezivela na ameriski meji. To so eni hepani tam. Morala sva dati vseh 10 svojih prstnih odtisov, se nenasmehnit v kamero za sliko, bognedaj da bi s seboj imela jabolko ali pomaranco. Se sendvic in sok, ki nama ga je pripravila Anica za na pot, sva pred mejo na brzino pojedla, da ja ne bi bilo kaj narobe. Ti Americani so res obsedeni s tem butastim terorizmom. Pol pa res raje zivim v Sloveniji, kjer lahko grem vsaj na ogled mesta brez, da me obrnejo do gat!

  • Share/Bookmark